Sunday, July 20, 2014

KONNAD TEEL

Eile lubasin, et täna lähme kindlasti kultuuri nautima kas Suure Munamäe sünnipäevale või Võru folkloorifestivali lõpetamisele. Hea kui midagi head soovida, siis midagi ilusat ikka saad, kas just seda mida soovid aga midagi ikka. 
Munamäe sünnipäeva kontserdile läksid tüdrukud, keegi pidi koju jääma. Tüdrukud lubasid õhtul külalised vastu võtta ja meil peole minna. Otsustasime, et meie lähme folkloorifestivali lõpetamisele aga sinna me lihtsalt enam ei mahtunud. Kuna päeval sadas kõvasti vihma, siis lõpetamine tehti kultuurimajas aga soovijaid oli nii palju, et kõik lihtsalt sisse ei mahtunud, isegi mitte seisma. Pole midagi hullu, rõõmustame, et huvilisi palju on ja sõitsime Haanjasse tagasi. Ilm oli ilusamaks muutunud ja Munamäelt kostis muusikat. Läksime koos Johanniga Munamäe kõrvalt kodu poole, et fotod ka ära teha. Terve tee oli väikesi konnapoegi täis, kes ületasid teed. Neid oli heledamaid ja tumedamaid ja nad hüppasid nii kiiresti, et fotole oli neid raske saada. Rohuselt matkarajalt leidsin ka ühe vanema konna, tema ei liigutanudki ennast.
Päeva lõpuks võib öelda, et oli tore kohtumine nende rohkete konnalastega, kellede käekäiku olin kevadel jälginud konnatiigis. Muidugi ei olnud nad need samad aga tore, et nad juba kasvanud on. Kas polnud ilus õhtu? Homseni!
Üks tume konnapoeg

Üks muhklikum konnapoeg

ja üks heledam konnapoeg

ja üks vanake rohus keset teerada

Johann ja Munamägi udus

Lilled teeääres

ja ka kollased

Munamäe sünnipäevakontsert päeval (Helena foto)

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna jörvele 20.07.14

Vaade Suurele Munamäele 20.07.14

No comments:

Post a Comment