Tuesday, March 22, 2011

Kevad on käes.

Täna on väga tähtis päev. Kevad on käes nii hinges kui ka ajaliselt. Põnev on vaadata kuidas see tohutu lumi  väljas sulab ja vajub üha madalamale ja madalamale. Ka linnud laulavad palju rõõmsamalt kui talvel. Tõelistele suusafännidele võin öelda, et suusatada saab veel jupp aega. Täna näiteks läks pool meie perest Munamäe mängudele võistlema ja kaasa elama. Pärast saab näha kuidas neil läks.
Kevadesõpradele peab ütlema,et meie armas küülik Roosi teeb pesa ja hakkab varsti poegima. Elevust kui palju. Iga sündimine on imeline. Igaljuhul hoian teid asjadega kursis.
Samuti kaunistame talu kevadpühadeks, iga päev kaunistan mingi koha ära või panen midagi ilusat välja.
Olen juba jõudnud jänkude näituse üles panna, saani kus enne oli päkapikuküla on nüüd kevadpüha küla koos jänkude ja tibudega.
Kaminasaali panin kollased laudlinad ja linikud, kanakestest soola-pipratopsid, nartsissid, kamina kaunistasin jäneste ja tibudega ja uskuge või mitte nii kevadine tunne tuli hinge.
Plaanis on tubadesse panna kollaseid linikuid ning tuua ka tubadesse kevade hõngu. Ostsin isegi ühe väga armsa kollase lina ikka selleks et kevadvärvid tuppa jõuaksid. Samuti vajab kaunistamist laste mängumaja ja tahaks ise meisterdada jänkusid ja tibusid. Igaljuhul eelmine aasta tulid nad väga nunnlt välja. Meisterdasime neid kogu perega ja kõigest mis kätte saime ja õiget värvi oli. Kui midagi nüüd valmis saab näitan teilegi.
Tulge ikka meid vaatama ja lumele järele lehvitama, et roheline vaip saaks lume alt välja piiluma hakata...
Jänesed

Lihavõttejänkude näitus

Kevadpüha küla terassil koos Johann Talisega

No comments:

Post a Comment