Friday, June 13, 2014

REEDE JA 13 NING LISAKS VEEL TÄISKUU

Selline põnev päev on täna- reede ja 13 ning lisaks on veel täiskuu. Kuigi seda ilusat täiskuud me täna nautida ei saa, sest õhtuks on ilm läinud pilve. Aga me teame, et kusagil on ta olemas. Meil laager kestab, külalised matkasid täna Suurele Munamäele, muul ajal toimus õppetöö- Mina veetsin tänase päeva köögis aga Munamäge pildistamas sain minna peale õhtusööki.
Köögis sai täna tehtud süüa külalistela aga selle kõrvalt keetsin rabarberi-apelsini moosi ja tõesti päris põneva maitsega tuli. Panin sed moosi ka kaneeli-kookoshelbe saiakeste vahele. Ka täitsa hea, oleks võinud isegi rohkem panna, tavaliselt ma liialdan saiakeste vahelepanuga aga teinekord tean, kogemus nüüd olemas-
Jalgpalli MM on alanud Brasiilias, isegi kui sa nii suur jalgpalli fänn ei ole, ei saa sellest üle ega ümber. Kui on külalisi erinevatest maadest, imelik et kohe nagu tahad, et sellel maal parasjagu hästi läheks. Huvitav on olnud ka jälgida, külalistevahelisi ennustusmänge ja nüüd on meil ka kaminasaalis diivan, et mõnusam vaadata oleks. Muidugi saab seda oma toa vooist teha aga koos on alati mõnusam.
Järgmine nädal 21-22 juunil Maarahva Laat Vastseliinas. Meie oleme alati käinud ja oovime seekordki minna. Tule ka, kui võimalus on. Homseni!
Tänased fotod tulid sellised.

Rabarberi-apelsinini moos potis

ja nüüd juba purkides

ja nüüd juba ka saiakeste vahel

Täna hommikul oli ilus ilm ja külalised  matkasid Suurele Munamäele

Kaminasaalimaja, endine laut

Seminariruumi aken on avatud, kus toimub laagrite õppetöö


Metsosi, terve mtsaalune on neid täis ja nad on nii õrnad

Sooja on, vihma on, siis on ka seened, mis sest et juuni kuu

Haanja suusamaratonirada suvel, praegu RMK matkatee osa, eile nägin rajal palju rattamatkajad

Valge ristiku õitsemise aeg

Vaskna turismitalu külalistemaja koos väikese parklaga, taga meie uus maja

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 13-06.14

Vaade Suurele Munamäele 13.06.14

No comments:

Post a Comment