Thursday, June 5, 2014

VASKNA TURISMITALU SÜNNIPÄEV.

Täna sai Vaskna turismitalu 21 aastaseks. Kuigi meil oli täna kibe tööpäev, istusime korra siiski kõik maha ja tundsime rõõmu tehtust ja väike hirm oli ka, et külalised on enne kohal kui meil õhtusöök valmis saab. Kuid kõik sai õigeks ajaks valmis ja uus laager võis alata.
Täna soovisin pildistada tõrvalille, ühte meie talu algusaastate lillekest. Meie esimesed külalised olid Saksamaalt ja meile siiani väga kallid inimesed-Ingebor ja Ellimar. Nad oskasid meid tunnustada ja tänada väikeste asjade eest. Muidugi me olime siis täiesti algajad ja külalistega elasime tollel ajal ühes majas. Ingebor kiitis meie kartuleid, isegi võttis mõned Saksamaale kaasa, pani aeda maha ja oli sügisel saagi saanud. Samuti kiitis ta väga meie sousti, nimi soust on saksa keelega väga sarnane ja minu arust on soust mõisate kaudu eestlaste toidulauale tulnud aga nüüd õpetasin mina kuidas seda sousti teha. Muidugi olin ma tollel ajal, olles 25 aastane väga uhke ja õnnelik, et ma saan hakkama ja et meil on tõeline turismitalu. Tõrvalilled õitsesid ka 21 aastat tagasi ja selle lillekese võtsid meie külalised Saksamaale kaasa. Suur õnn kui on selliseid toredaid külalisi ja neid on tõesti palju olnud.
Suur tänu kõigile külalistele ja ka muidu toetajatele, meie headele töötajatele, praktikantidele

Meie tänaõhtune väike Vaskna turismitalu sünnipäeva tähistamine-

Paari tunni pärast meie armas Tähti juba külalisi teenindamas

Matkaraja ääres on selline kena sõnajalapõld, kuhu Miia ettevaatlikult ennast poseerima sättis. Sõnajalad on ühed meie lemmikud ja meie uus maja tuleb natuke sõnajalgade teemaline.

Meie talu lemmikuteks on vabad jänkud. Eks nad tee veidi kurja ka aga kannatame ära. Viimati sõid ilusa roosa pelargooni ära

Hiljuti imeilusalt õitsenud ebaküdoonial on juba pisikesed viljad

Hetkel õitsevad kollased päevaliiliad

Päevaliiliad lähedalt

Batuut on meie laste kui ka külaliste lemmik.

Vaade Vaskna turismitalule  05.06.14

Vaade Suurele Munamäele 05-06.14
ja samuti kõigile kes on mõne hea sõna öelnud. Suur suur tänu ja homseni!

No comments:

Post a Comment