Wednesday, March 23, 2011

Tuuline kolmapäev

Terve tänase päeva tuul puhus ümber maja ja puud kõikusid nagu tormi ajal. Aga samal ajal päike piilus pilve tagant ja ilm tundus kevadine. Lumi kandis hästi, aga mõnes kohas kus  päike oli lume ärasulatanud võisid mütaki nabani lumme vajuda. See juhtus siis kui ma läksin vaatama, kas jänesel pojad juba pesas. Aga keda ei olnud, need olid jänesepojad. Teine jänkumamma oli välja saanud ja peitis ennast puuri alla. Lumi on puuri ümber nii kõrge, et sõkutud lumi ulatub puurini ja puuri jalgu pole enam sugugi näha. Puuri all on tore urg tekkinud, kus lahtipääsenud jänku saab mõnusalt peavarju. Niipalju siis jänkupoegade ootamisest.

Eile Munamäe mängudel läks meie perel väga hästi. Merli Mari sai kuni kaheksa aastaste tüdrukute seas esimese koha. See oli tema esimene esimene koht. Igaljuhul oli ta väga õnnelik kui ta kringli, diplomi ja autasuks saadud sooja aluspesuga koju tuli. Merlile väga meeldib suusatada ja ma väga loodan, et see on talle suureks stiimuliks järgmisel aastal.

Jätsin maja seinale jõuluajast suusapäkapikk Kiku, nüüd peame ta pidulikult talvekorterisse saatma ja mõne uue jänku asemele tegema.
Terassile sai üks tore jänkupere tehtud. Tore on see pilt sellepärast, et igaüks saab oma näo sinna pista ja jänkuperena ennast tunda. Igaljuhul esimestele külalistele kes seda pilti nägid see väga meeldis neile ja nad tegid juba esimesed fotod ka endist selle pildiga.
Alustasin ka ühe suure riidest jänkutüdruku tegemist. Tegin ta ilma lõiketa, mitte kohe ei tea mis tast välja tuleb. Kui valmis saab näitan Teilegi.
Õnneks on õhtuks tuul vaibunud ja lootus on rahulikule ööle.
Soovin ka Teile, kus Te iganes ka viibite mõnusat ja rahulikku ööd.

Jänesepere terassil

Suur jänkutüdruk

Jänkumamma Roosi

Suusapäkapikk Kiku

Kevad tuleb tasapisi


Merli Mari I võit Munamäe mängudel

Jänkupoiss

No comments:

Post a Comment