Thursday, July 31, 2014

UUS MAJA

Kes meil on viimase aasta jooksul külas käinud, on märganud uut pooleliolevat maja. Enamus inimestel on kohe küsimus, et mida seal ehitatakse. Eestlastel on selline komme, et enne kui asi valmis ei ole, suurelt rääkida ei taha. Nii ka meie sellest uuest ehitusest enne juttu polnud teinud, külalistele muidugi rääkisime, mis sinna tuleb.
Kuna eile toodi saekaatrist meile lauad ja Ahti pani nad täna staablisse, kõik see on uuele majale. Mis sinna siis tuleb?
Uue maja esimese korruse ühele poole tuleb suurem saal, kus saab korraldada laagrite ajal erinevaid sündmusi, pidada sünnipäevi, pulmi, koosolekuid, teha joogat. Esimese korruse järve poolsele osale tuleb suurem saunade pool, kus on soome sauna kõrval ka aurusaun, mullivann ja väike bassein ja muidugi ilus vaade Vaskna järvele.
Teisele korrusele tuleb 4 majutustuba meie külalistele.
Kuna me selle maja valmis saame, seda me oma külalistele lubada ei saa. Kuna meil on suur pere ja Vaskna turismitalu on ka selle suure pere kodu, siis riskida me ei julge esialgu, et võtta pangalaenu.
Kui kaugel me ehitusega oleme? Vundament, esimese korruse seinad ja katus on olemas. Tellitud on aknad ja voodrilaud, ostetud soojustus. Kui kõik see ka ehitatud saab on hästi, ideaalis oleks saali torud ja põrandaküte koos tsementpõrandaga aga nagu ma mainisin, on see ideaalis.
Silma ees on ettekujutus olemas ja see pilt on väga armas, sest asukoht on sellel majal hea, kuna seal paistab õhtupäike kõige kauem ja on ka tuulevaikne, saali kõrvale tuleb välja tore suvetuba koos istumisega. Milles oleme kindlad, et maja tuleb elerohelist värvi.
Tänu kõigile meie külalistele, tänu kellele see maja valmib. Ja ikka sellepärast, et meie külalistel siin mõnusam ja toredam oleks. Homseni!



Uus maja Vaskna tallu sõites

Punase katusega on uus maja Vaskna järve poolt vaadates

Uus maja külalistemaja parklast vaadatuna

Külalistemaja ja uus maja


Uus maja

Ahti pani täna saematerjali staablisse (uue maja materjal)



Vaskna turismitalu ja Vaskna järv 31.07.14

Suur Munamägi 31.07.14











No comments:

Post a Comment