Tuesday, July 1, 2014

VÄGA MÕNUS SUITSUSAUNAS KÄIK.

Täna oli üle pika aja hea võimalus käia suitsusaunas. Lihtsalt on nii, et kui oled seda suitsusaunas käimist armastama hakkanud, siis soovid igal väiksemalgi võimalusel sinna minna. Eriti tore ja armas on koos naistega seal käia, eriline aura ja erilised jutud. Meie naiste seltskonnas oli täna ka titeootel emme ja kõik naised olid selle üle väga rõõmsad ja õnnelikud. Täna oli mul saunas fotokas kaasas ja ma olen väga õnnelik selle armsa emme kõhuga foto üle, mille üle meie kõik naised nii rõõmsad olime.
Suitsusauna kütmine võtab aega pool päeva ja kui sa mõistad, et keegi on seda suure headusega teinud saad veel lisa hea tunde. Suur tänu meie tänasele saunakütjale.
Tahan veel meelde tuletada ka teistele suitsusaunasõpradele või tulevastele sõpradele, kes soovivad seda imelist kogemust. Selle aasta 8-10 augustil toimuvad juba neljandad Haanimaa suitsusauna päevad. Kellel on huvi või kes on juba suitsusauna armastama hakkanud, pange ennast juba varakult kirja. Meie talul enam küll sellel ajal majutust pakkuda ei ole aga siin on palju toredaid kohti, kindlasti kusagil on.
Haanimaa IV suitsusauna nädala programm http://haanja.eu/sann/programm/
Homseni!
Meie armas titeootel emme suitsusaunas koos teiste naistega (olime kõik tema üle uhked ja õnnelikud)

Suitsusaun väljastpoolt

Suitsusaun vanas talus

Tiik sauna lähedal

Suitsusaunas saab IHO JA HENG PUHTAS

Saunauks


Saunaruum on hetkel tühi

Las kallab aga saunast tiiki ujuma minek on lihtsalt rõõm ja pärast tuleb kindlasti uurida eesti käpalisi

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 01.07.14

Vaade Suurele Munamäele 01.07.14, tegelikult ei ole Munamäge nähagi, ta on udus

No comments:

Post a Comment