Friday, October 2, 2020

Suure Muna kohvik Suure Munamäe jalamil











 No mis sa oskad kosta, see võib mõne arvates täitsa igavaks muutuda-hommikust saati taas ilus ilm. Tänase jalutusringi ajal otsustasin külastada oma lemmikkohta-Suure Muna kohvikut.

Enne või pärast Suure Muna kohviku külastust minge Ajaallika juurde. Kus see asub, küsite te? Kohe Suure Muna kohviku taga ja märgitud on see suure ümara kiviga. Aastaid tagasi vaatasin Terevisiooni, kuhu oli kutsutud üks sensitiiv Moskvast. Tema rääkis, kui eriline koht ikka see Ajaallikas on. Marko Reikop küsis, et mida see annab. Teeb mõtted selgeks, no kes seda ei tahaks. Täna käisin ja tõesti kuu aega edasilükatud kirjatöö sai valmis ühe korraga. 

Tegelikult soovisin ma Suure Muna kohvikust kirjutada. see on üks väga armas koht, muidugi on toidud ka väga maitsvad ning ilusad. Minusugusele maiasmokale on seal olev koogilett ka ikka väga suur ahvatlus. Aga ikkagi pole kõik, need pisiasjad, töötajad, toit, koogid, kohalikud joogid ja ikka veel midagi, mida peate ise kogema tulema. 

Ärge siis unustage ka tualettruumi külastamast, sealt tuled välja hulga lõbusamalt. Reedeti on kinopäev ja kui päris hästi läheb, võid mõnda loengut või muusikut kuulata. Selline tore koht.  https://suurmuna.ee/

Kohtumiseni homme!

2 comments:

  1. Oi, kui tore! Me ei teadnud sellest kohast. Järgmine kord tasub seda külastada! Aitäh!

    ReplyDelete
  2. Kindlasti tasub külastada, me väga armastame Suure Muna kohvikut.

    ReplyDelete