Sunday, December 13, 2020

Kolmas Advent
















 Kuna meil täna hommikul külalisi ei olnud, kutsus meie armas tütar Helena meid hommikusöögile oma uude kodusse. Maja ei ole uus ja oli vahepeal tühi aga Helena on väikese ajaga teinud kurvalt ja tühjalt seisva maja kodusoojaks ja hubaseks koduks.

Täna hommikul pakkus ta meile puupliidi peal valminud imeõhukesi ja väga maitsvaid pannkooke. Moosiks oli erinevad Ulgumaa moosid-muraka, põldmarja, kuninganna ja pohla. Veel sai maitsta männiokaste moosi, mis oli samuti üllatavalt maitsev. Laud oli ilus ja kohe oli näha, et me olime oodatud. Helenal oli meile kaks ilusat kingitust tehtud-linnumaja piimapakendist ning täpiline sinine küünlapurk. Kõik Helena enda tehtud. Pärast läksime metsa matkama. Samal ajal kui meie matkasime, käis meie juures Vaskna järve peal uisutamine. 

Mina alustasin uue padja kudumisega ja isegi Munamäge pildistama unustasin valgel ajal minna. Kui meelde tuli, siis läksin jooksuga, õnneks jäi veel pildile. Nii võib juhtuda kui vardad kätte võtad ja laskesuusatamist vaatama jääd.

Ilusat kolmandat adventi kõigile!

Homseni!

No comments:

Post a Comment