Tuesday, April 15, 2014

HAANJA ETTEVÕTJATE KOKKUSAAMINE VASKNA TURISMITALUS.

Täna ärgates vaatas õuest vastu imeilus Vaskna järv, ilm oli tuulevaikne ja päike säras. Kuigi ilmateade oli lubanud Kagu- Eestis vihma, ei paistnud see kusagilt tulevat.
Tööd ja tegemist oli palju, kuna täna on meie talus kaks sündmust. Korraga kui õue läksin, nägin taevas imeilusaid valgeid vatitupse, lapsed ütlesid, et taevas nagu ilusast multifilmist. Sain aru, et pean enne Munamäge pildistamas ära käima kui koosolek pihta hakkab ja õhtul kui kõik läbi on, võib juba vihma sadada.
Kohupiimakarask ahju ja ruttu mäest üles Munamäe poole. Täna oli taevas nii ilus, et seda lihtsalt olekski vaatama jäänud, kui karask ahjus poleks olnud ja Haanja ettevõtjate kokkusaamine kohe-kohe tulemas.
Kõik sai valmis õigeks ajaks ja tore oli näha häid kolleege. Sügisest saati on ettevõtjad koos käinud ja täna oli enne suve viimane kokkusaamine. Tiia Zuppur Haanja vallast tegi kõigist kokkusaamistest kokkuvõtted ja tõi välja mis on ettevõtjate soovid ja ettepanekud olnud ja mis nendest kevadeks tehtud on. Oleme küll väikene vald aga teiste ettevõtjate tegemistest teame küllaltki vähe, sellest ajendatuna korraldati ekskursioon oma inimestele ja ka teistele huvilistele. Ekskursioonil külastati Haanja valla ettevõtteid ja see toimus väga heas õhkkonnas ja oli populaarne. Sügisel tehakse uus reis, sest kõiki kohti ühe päeva jooksul ära käia ei jõutud.
Teine väga tähtis, mis ära tehti oli Kohalikult Kohalikule veebileht, mida tehti koostöös Rõuge vallaga. Tagasisidena kuulsime, et keegi oli sealt head abi saanud. see on veel päris algusjärgus aga meie usume, et sellest on abi kindlasti. Ka meie talu pakub sünnipäeva võimalust ja samuti ka seminari või koosoleku kohta. Rohkem infot http://kohalikule.ee/
Haanja valla projektidest ja ettevõtmistest tegi ülevaate Juri Godmans ja samuti oli ettevõtjate ring, kuidas talv on läinud ja kuidas suve ootused on. Võeti kaasa teiste ettevõtjate infot ja postkaarte jagamiseks. Mõtted ja plaanid on paljulubavad. Meie usume koostöösse. Väga maitsev oli Mooska talu kaasatoodud suitsusaunas suitsetatud maasink.
Ja juba on uued inimesed kohal ja uus kokkusaamine tuure võtmas.
 Haanjamaa ootab Sind!

Haanja valla ettevõtjate kokkusaamine Vaskna turismitalus

Ilm oli imeilus

Sai juba potililled terassile viia

Seminariruum on vasakult teisel korrusel

Tervituskohv

Mooska talu suitsusaunas suitsutatud maasink

Ruttu ruttu pildistama Munamäge, kuigi taevast tahakski vaatama jääda.

Urvautipuu ja imeline taevas

Kohe kohe olen tipus

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 15.04.14

Uffopilv on Munamäe poolt tulemas

Vaade Suurele Munamäele 15.04.ö14

No comments:

Post a Comment