Monday, April 7, 2014

Tulge tähistage sünnipäev Vaskna turismitalus.

Sellel laupäeval oli meie talus üks väga meeldiv juubel ja päeval käisid juhuslikud vaatajad küsima sünnipäevakohta. Sellest tuli mõte kirjutada, mida Vaskna turismitalu pakub sünnipäevade ja juubelite pidamiseks.
Peoruumiks on meil kaminasaal, mis mahutab 30 inimest, mõned inimesed peale. Kui jääb majutuma 10 inimest, siis me kaminasaali renti ei võta.
Kui soovite pidada sünnipäeva ja majutust ei vaja on kaminasaali rent 9 eur/h
Võimalusel saame pakkuda ka kaminasaali otsatuba, kuhu on võimalik katta lastelaud või mängida koroonat, samas kui kellelgi on kaasas väike tita, saab sinna lapse magama panna. Kaminasaali otsatuba ei saa kasutada, kui peole tulnuid külalisi on nii palju, et osad majutuvad seal. Otsatoa eest lisatasu juurde ei tule.

Kaminasaal ja pikk peolaud

Ka tantsuks peab ruumi jääma

Kaminasaali kõrval olevat otsatuba saab kasutada koroona mängimiseks, lapse magamapanekuks, riiete panemiseks
Teiseks tähtsaks asjaks on toit. Meie pakkume sooja toitu vaagnatelt ja külm laud on laua peale valmis pandud.
Kohvilaud on eraldi kaetud rootsi lauana. Torti või kringlit, kohvi ja teed pakume tellijaga kokkulepitud ajal. Külalised ise tulevad ja võtavad magusat ja kohvi kuna parasjagu soovivad.
Šampuselaua katame kui on tellitud eraldi lauale peo alguseks. Soojal aastaajal oleme šampuselaua katnud terassile või välja.
Tihti oleme teinud peo vahepalaks puuvilja-juustuvaagna, mida saab ringi saata, või tulla ise kohvilaualt võtma. Saab ka sauna võtta.
Veidike toidu hindadest.
1. Peolaud -soe praad (ahjuliha või muu soovitud praad, kartulid, kaste, hapukapsad), tort või kringel, mahlajook, leib, sai 10 eur/in
2. Peolaud -soe praad (ahjuliha või muu soovitud praad, kartulid, kaste, hapukapsad), tort või kringel, mahlajook, leib, sai ja külmlaud (sekser-väikesed kotletid, šnitslid, täidetud munad, singirullid või väikesed süldid) kalast (marineeritud kala või kala taignas), heeringas hapukoorega, kartulisalat või muu salat, marineeritud kurgid või mida veel soovitakse15-18 eur/in
3. Šampuselaud kaetud koos väikese suupiste või puuviljaga (šampuse toob sünnipäevalaps) 1 eur/in
4. Puuvilja-juustusekser 2 eur/in  
5. Taluleib koos võiga, pakutakse kohe enne praadi 2 eur/in

Sekser

Šampuselaud

Prae teeme vastavalt tellija soovile ja pakume vaagnatelt

Magusaks pakume kringlit või torti
Sünnipäevapeol on väga tähtis osa muusikutel või muusikal.
Aitame soovitada pillimeest või ansamblit. Muusikakeskus kohapeal olemas, sobivad muusikaplaadid ise kaasa võtta.
Paljud soovivad ka sauna sünnipäeval. Meil on väga hea see, et saun asub kaminasaaliga ühes majas, üle ukse. See on hea sellepärast, et ei lõhu seltskonda, kõik on ühes majas.

Sauna eesruum


Leiliruum

Keris
Tasuta pakume külalistele talus hetkel ülevaloleva näituse külastust, paadisõite Vaskna järvel ja batuudi peal hüppamist

Karunäitus

Paadisõidud Vaskna järvel
Soovi korral pakume majutust Vaskna turismitalu külalistemajas. Kevadel ja sügisel soodushinnaga 20 eur/in (hinnas ka hommikusöök
Suvel ja talvel 25 eur/in (hinnas hommikusöök)

Peretoad esimesel korrusel Kevade number

Peretoad esimesel korrusel  Sügise tuba
Järgmisel päeval soovitame külastada Suure Munamäe vaatetorni või Jõeniidu kitsetalu. Head maasinki saab koju kaasa osta Mooska talust.

Suure Munamäe vaatetorn

Jõeniidu kitsetalu
Kui tekkis soov tulla meie Vaskna turismitallu sünnipäeva pidama, siis võtke meiega kohe ühendust, et saaks aja kinni panna. Kirjuta oma soovidest vaskna.talu@mail.ee
Küsi juurde infot kas Ahtilt 5087359 või Margitilt 56507773
Meie ootame Sind!
Palju õnne!

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 07.04.14

Vaade Suurele Munamäele 07.04.14

No comments:

Post a Comment