Thursday, May 22, 2014

OTEPÄÄ SEIKLUSPARK JA HÜPPETORN

Pühapäeval käisime koos perega Otepää seikluspargis. Kuna see meeldis kõigile, siis mõtlesin mõne sõnaga ka seda infot jagada. Ilm oli soe, kui mitte öelda lausa kuum, mina läksin Johanniga lasterajale, Ahti, Miia ja Merli läksid teisi radasid otsast peale läbima.
See on üks väga mõnus asi, et väikestele lastele on oma rada tehtud ja kõik lapsed keda ma nägin ronisid rõõmuga, said kõigega hakkama ja ei kartnud sugugi.
Peale Johanni ronimisi läksime Ahtit ja tüdrukuid vaatama. Uskumatult tore oli vaadata kuidas nad turnivad maa ja taeva vahel ja see kõik paistis neile meeldivat ning nad olid küllalt keskendunud. Eriti uhke tundus lõpp, kus osalejad said pika-pika õhulennu üle Linnamäe oru, seda oli vinge juba vaadata, mis siis ise sõitmisest rääkida.
Tegelikult päris viimane rada oli Kannatuste rada, mis meie omadel jäi seekord läbimata, sest soovisime minna veel Suusahüppemäele, mis oli kella viieni avatud ja meil oli jäänud veel tund aega aega. Loomulikult olid kõik ka piisavalt väsinud, teinekord kui soovid Kannatuste rada läbida, pead sellest ka alustama, siis pole käed nii ära väsinud veel.
Hüppemägi oli ka ikka väga muljetavaldav, Johann veel siiani räägib, et kuidas Han Hendrik Piho, tema hea sõber ja Eesti tuntud kahevõistleja sealt ikka alla julgeb hüpata. Eriti muljetavaldav on see alt vaadates, kui tunned ennast selle mäe kõrval päris pisikesena.
Vaskna turismitalust on Otepää seiklusparki ligikaudu 60 km. Igal-juhul tasub külastada.
Täna paistab ilm väga ilus tulevat, fotot oli päris raske mäelt teha, päikesevalgus oli väga suur. Ilusat päeva!

Johann lasterajal






Merli peab sellisest torust üles ronima

Miia maa ja taeva vahel



Ahti lõpetamas ühte lõiku

Seikluspargi kõrval tore suusasild, eemal tillukesena paistab suusahüppetorn



Pikk õhulend

Merli saabub õhulennult

Johann ja kas taga näete hotelli, endist Pentagoni


Trepp üles suusahüppemäele

Vaade hüppetornist

Hüppetorn alt



Tehvandi uus ja moodne staadionihoone, kus asub Talispordimuuseum

Suvel on suusastaadion väga suvine

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 22.05.14

Vaade Suurele Munamäele 22.05.14

No comments:

Post a Comment