Tuesday, May 20, 2014

VASKNA TURISMITALU KÜLALISTETOAD- SUVE NUMBER I osa



Suvi on kohe käes ja külalisi tuleb järjest rohkem ja rohkem. Külalised ei tule Võrumaale Haanjasse ainult tubade pärast kus nad ööbivad aga samas olen ma tähele pannud, et majutuskoht on inimestele väga tähtis ja nad sooviksid teada, mis neid ees ootab. Samas olen veel tähele pannud, et külalised, kes meil on käinud mitmendat korda, soovivad just oma vana tuba saada.
Alustan külalistetubade kirjeldamisega alumiselt korruselt, kus asuvad kahetoalised peretoad 4-6 kohaga. Kokku maksimaalselt on majutuskohti 40 aga ,et kõik selgem oleks, siis otsast peale.

ESIMENE KORRUSEL ON 4 KAHETOALIST NUMBRIT (SUVE, KEVADE, TALVE JA SÜGISE) KOKKU MAKSIMAALSELT KOHTI ESIMESEL KORRUSEL 21 KOHTA.
Vaskna turismitalu külalistemaja koos külaliste parklaga. Perenumbrite broneerijad saavad auto parkida oma toa kõrvale ja mis kõige tähtsam asju ei tule kaugele tassida. Roosa tnumbrituppa saab vasakult teisest uksest. Eeskoda jagatakse kevade numbriga. Toitu pakkutakse kõige parempoolsemast majast, seal on ka külaliste käsutusse antud külmkapp.


SUVE TUBA e. ROOSA NUMBER

Selline on suve numbri silt ukse juures väljaspool maja.

Suve number on ka numbrite arvestuses nr 1 ja selline on uksesilt väikeses eeskojas
Suve numbris on kaks tuba, pesemisruum koos WC-ga ja väike terass toa juures vaatega Vaskna järvele.
Mõlemast toast saab õue aga kui tulla parkla poolt siis esimeses toas on kaks ühekohalist voodit ja kaks öökapikest ning 2 tooli. Tuba on roosakates ja punastes toonides.

Esimeses toas on kaks ühekohalist voodit. Kui on olnud suuremad perelaagrid ja suvepäevad ning kõik numbrid on kinni, siis oleme saanud voodid kokku laiaks voodiks lükata, peale panna laia madratsi ja saanud ka seda tuba kasutada abielupaarile, isegi väike laps on siis veel vahele mahtunud. (see kõik on suurte suvepäevade puhul, kui kohti napib)
Esimene tuba

Jänkuke kaissu

Kaisukaru ootamas

 Teises toas on 1 kahekohaline voodi ja 1 ühekohaline voodi kokku 3 kohta. Veel on toas laud, riiul, öökapp 2 tooli ja TV.
Teisest toast läheb uks välja terassile ja siit avaneb ka vaade Vaskna järvele ja samas lähedal on liivakast.
Teises toas on kahekohaline voodi ja ühekohaline voodi

Suve numbri teisest toast läheb uks terassile

Maalitud roosike tapeedil

Toas on villane pleed õhtuseks mõnusaks istumiseks

Taimevaip seinal

Väike tikitud pildike seinal
Maalitud kapikesed

Maalitud lillekesed voodi peatsis.

Paljudele külastajatele on just terass väga tähtis, kuhu saab lapse jätta magama, kui ka õues sajab vihma ja kui on ka lapsi, kes armastavad liivakastis mängida, on vanemal hea kohe silm peal hoida.

Külalistemaja koos terassiga Vaskna järve poolt vaadatuna.

Terassilt on ilus vaade Vaskna järvele

Terass on kõigil neljal alumise korruse numbritubadel avatud

Suve numbri terassikoht
Samuti on väga paljudele peredele tähtis, kus asub pesemisruum ja kas seda peab teistega jagama?
Pesemisruumi saab Suve numbri esimesest toast ja see on kahe toa peale ühine. Teiste alumise korruse numbritega seda jagama ei pea, sest igas numbris on oma pesuruum.

Dušš

Pesemisruum asub suve numbris sees

Suve numbri WC
Mis teeb meie Vaskna turismitalu teistest erinevaks, on see, et perenaisele meeldib mööbli peale maalida, et tubades on vastavalt toa nimele sama värvi kaltsuvaibad ja voodikatted. Seintel on taimevaibad ja tubades on voodite peal pehmed ja armsad lemmikloomad, mida saab ööseks kaissu võtta. Samuti on meil teise toa riiulis piisavalt ajakirju mida lugeda ja infomaterjali Eesti ning ümbruskonna kohta.
Kaminasaalis on suured mapid erinevate piirkondade kohta, kuhu minna, mida teha ja mis seal põnevat on. Neid võib tuppa lugeda võtta, siis on teada, mida siinkandis tähele panna.
Toas on radiaatorid mida saab kütteperioodil enda vajaduste järgi reguleerida.
Suvisel ajal on maal sääski, mis teevad öösel elu ebameeldivaks, kui hoida uksi lahti. Suveperioodiks on meil lastud teha spetsiaalselt teised aknad koos võrkudega, et tubades värske õhk oleks. Kui millegipärast on sääsed ikka sisse tulnud, pöörduge julgelt pererahva poole, et sääsed tolmuimejaga kinni püüda ja julgustan alati ka muudes muredes ja rõõmudes pererahva poole pöörduma.
Oleme püüdnud kõik armastusega teha, et külalistel siin tore oleks, kuid on ka puudusi mida hetkel parandada ei saa. Kuna meil on puumaja, siis paratamatult kostub läbi lae teise korruse suuremad kõndimised. Kellel on laps tundlik müdina suhtes või ka endale on see vastuvõetamatu, siis soovitaks ülemise korruse tube.
Roosas numbris on ööbinud Eesti Vabariigi peaminister, olümpiavõitja ja ka muid kuulsaid inimesi, kõigist on väga head mälestused.
Meie ootame Teid ja soovime kogu südamest ja püüame anda endast parima, et Teile meie juures meeldiks.
Vaade Vaskna turismitalule 20.05.14

Vaade Suurele Munamäele 20.05.14

No comments:

Post a Comment