Monday, May 5, 2014

RAHVUSTE ÕHTU VASKNA TURISMITALUS

Täna on laagril rahvuste ja laagrisse tulnud maade tutvustamiste õhtu. Kõik on nii ilusasti läbi mõeldud. Mina jõudsin Moldova, Ungari ja Ukraina tutvustusele. Kellel oli näidata lühike filmiklipp, kes korraldas viktoriini, kes pakkus oma maa hõrgutisi ja kellel oli kaasas ilus käsitöö. Kõik noored olid väga rõõmsad, võtsid kõigest rõõmuga osa. Praegu kohe oli Ukraina tutvustus ja läks Ukraina tantsu õppimiseks, mina tulin tasakesi ära, homme vaja vara ärgata ja Johann tahab õhtuti ikka emmega tudule minna. Praegu ta väsis ootamisest nii ära, et jäi diivanile magama.
Täna oli õues ikka päris talvine, vahepeal kui meie Pipiga pildistama läksime, sadas päris laia lund, õnneks maha ei jäänud midagi. Korjasin mäe pealt ilusaid nurmenuku lehti salatisse, kui sööd ühe nurmenuku lehe päevas, pidid ühe päeva vitamiinivajaduse üra saama. Kas pole tore.
Homme on Munamäel Maakunsti päev, loodan, et jõuan toidutegemise vahelt joosta sealt ka tiir läbi. Tüdrukud hakkavad mingeid põnevaid skulptuure tegema, nõudsid vanu linu. Ühe leidsin, teine vaja ka veel otsida, millest kahju pole.
Täna oli nõgesesupp lõunaks, sellest sain rutuga pildi teha, teiste söökidega (kala ja muu) läks nii kiireks et ei mingit pilti, võib-olla läheb homme piltidega paremini.
Homme siis maakunsti lainetele.

Ukraina pluusimuster

Ukraina tutvustus

Ungari tutvustus

Tänane nõgesesupp

Minu lapsepõlves kutsus ema neid lilli Marienlilledeks

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele lumesajus 05.05.14

Nurmenuku lehed salatiks (peal lumehelbekesed)

Vaade Suurele Munamäele lumesajus 05.05.14


No comments:

Post a Comment