Sunday, February 23, 2014

Täna olid Suure Munamäe vallutanud Winter X dreami võistlejad.(Merli tehtud fotod)

Täna Suure Munamäe pildistamise 13 päeval käis fotosid tegemas jälle Merli Mari. Päev samuti nagu eile väga kiire ja töine aga oli ka väga armsate kohtumiste päev. Külas käis armsaid sõpru ja sugulasi, kellest oli hingele palju sooja. Päeva lõpuks sõitis hoovile Han Hendrik Piho auto, kellele me olime Šotsi olümpiamängudel kõvasti pöialt hoidnud. Eriti suur hea meel oli mul Hannu toodud olümpiamaskottidest karust ja jänkukesest. Iga kevad on Vaskna talus kevadeteemaline näitus jänkudest, nüüd seal ka Šotsi Jänkuke. Samuti sügisel on meil üleval näitus kaisukarudest, sellel aastal siis teiste karukeste kõrval ka Šotsi karu. Tegelikult oli tänane päev nagu Jõulupidu, kus külalised tõid palju kingitusi. Oleme neile väga tänulikud ja loodame, et kusagil ootavad nende kingitused ja edu neid ees. Meil oli kõigist nendest palju rõõmu.
Haanjamaal oli täna Winter X dreami võistlused ja kõikjal oli palju võiskondi, et vallutada 40 mäge. Ja, et seda veel vähe oli pidid võistkonnad Suure Munamäe tornist alla laskuma. Ma ütlen, et see pole nõrganärvilistele, vaid ikka kõige tugevamatele. Merli kes läks koos kallite külalistega Suurele Munamäele teed näitama, sai mõned laskujad ka fotole.
Ilma kohta võib nii öelda, et jätkuvalt soe, hommik, päiksepaisteline, keskpäev pilves ja õhtupoole jälle päike väljas.
Homme juba Eesti Vabariigi aastapäev ja Merli läheb homme Otepääle noorte Swedpanki karikasarja võistlustele, nii et homme olen ma jälle ise fotosid tegemas.
Suur Munamägi koos vaatetorniga 23 veebruaril (eemal meie Pipi)

Vaskna talu ja Vaskna järv 23 veebruaril

Winter X dreami võistlejad laskumas Suure Munamäe vaatetorni tipust.

Laskumine Suure Munamäe tipust 

juba puude kõrgustel

Igale laskujale oli olemas turvavarustus



23 veebruaril 2014 Suure Munamäe vaatetorn siis selline.

Hüpekad Kivestmäel

Hüpekad Kivestmäel ja Vaskna järv eemal

Üks Pokukene talvel

Suurt rõõmu valmistanud päev, kui minu kogusse lisandusid Šotsi olümpiamaskotid

Jänkuke

Valge Miška

No comments:

Post a Comment