Wednesday, December 17, 2014

HELENA SÜNNIPÄEV

Täna on meie armsa tütre Helen sünnipäev. Mingit pidu küll täna pole, sest Helena õpib Tartus ja on koolis. Kuid varsti on jõulud ja ka kaugemal olevad lapsed tulevad koju. See jõuluaeg on üks armas aeg ja eriti siis kui kohtad armsaid kalleid inimesi.
Täna tegin ettevalmistusi homseks külaliste vastuvõtmiseks ja õnneks tuli ka ilmataat appi. Paar päeva on suur sula olnud ja ka natuke vihma sadanud ning see tegi hoovi väga libedaks. Kuid õnneks läks täna õhtupoole jahedamaks ja sadas peenikest rahelund, mis kaotas libeduse hoovi peal. Suur tänu Sulle Ilmataat, kui veel natuke lund ka saadad, siis võivad Jõulud tulla.
Täna on veel kaminasaal kohviku moodi, aga juba homme on seal pikad kaetud lauad ja külalised laua taga. Loodan, et homme nii kiire pole ja ikka jõuab mõne foto ka teha kaetud lauast.
Suur rõõm oli saada kallitelt külalistelt jõulusoove ja fotosid toredatest mälestustest. Meie postkastis oli mitu ilusat kirja. Suur suur tänu, oleme nii õnnelikud nende kirjade puhul ja isegi heade mõtete üle, mis kunagi kirjaks ei saagi.
Homseni!


Üks väga ilus ja armas Leelo Tungla salm (natuke on see salm ka meie Helena moodi)

Helena tehtud pärjad Vaskna talu ustel

Veel üks Helena tehtud pärg

Täna oli kaminasaal veel kohviku moodi

Kaminasaal


Nukud kaminasaalis

Päkapikud laastu peale joonistatuna

Kaminapealne

Jõulutassidest pakume jõulujooki

Külaliste kingitud jõulusokk kamina küljes rippumas



Päkapikud kamina peal

Naat lume alt välja vaatamas

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 17.12.14

Vaade Suurele Munamäele 17.12.14

No comments:

Post a Comment