Sunday, October 18, 2020

Kibuvits










 Täna on pühapäev aga pool päevast sadas vihma, mõnel pool isegi rahet. Vaatamata vihmale läksin ikka oma igapäevasele ringile. Kui ma kibuvitsapõõsast mööda läksin, tuli meelde, et eelmised kibuvitsad mis sai korjatud on kõik ära söödud. Mulle väga meeldib teed juua koos kibuvitsa-ebaküdoonia hoidisega. See teeb tee natuke magus hapuks ja kui ma varem sõin ainult kibuvitsa punase osa ära, siis nüüd söön kõik koos seemnetega ja väga maitsev on. Korjasin siis vihma käes väikese koguse kibuvitsasid, aiast võtsin ebaküdooniat. Toas puhastasin mõlemad ära ja valasin pruunist suhkrust tehtud siirupi peale, lasin keema ja panin purki. Nüüd on taas hea hommikut alustada teega millele lisatud kibuvitsa või panna siirupile natuke gaseeritud vett ja kodune limonaad ongi olemas. Eriti kosutav on viimane saunas. 

Täna läksime sauna sompus ilmaga aga kohe muutus ilm päikesepaisteliseks. meie saunas on suur aken, kust ilus vaade Vaskna järvele.

 Homsest koolilastel koolivaheaeg, Johann lubas sõbraga ratast sõitma minna, soovivad õe rekordit ületada ja sõita üle 100 km.

Homseni!

No comments:

Post a Comment