Saturday, October 3, 2020

Palju õnne kallis Kadri!


















 Täna on mu õetütre Kadri sünnipäev. Kui ma kaevasin uut järjekordset pojengipeenart, järjekorranumbriga 7, tuli mul mõte nendele ümmargustele pojengipeenardele nimed panna. Tänasest on siis pojengipeenardel nimed ja esimese nime sai seitsmes peenar õetütre järgi Kadri.

Täna sai veel lehti riisutud külalistemaja eest aga neid tuleb iga päev muidugi juurde. Tegelikult on neid lehti lausa rõõm kokku koguda ja uude permapeenrasse täiteks viia. Varem me nii targad ei olnud ja viisime kõik lehed tiigi äärde täiteks. Eelmisel aastal hakkasin tegema permapeenart kõrvitsatele ja siis sai sinna lehed, küülikusõnnik, niidetud rohi ja muud taimsed ülejäägid kokku kuhjatud. Nüüd on seal kasvanud suured kõrvitsad ja me teeme juba uut peenart, kuhu viime kõik riisutud lehed. Sellest ma veel kirjutan ja teen fotosid ka.

Kuigi on oktoober, õitsevad enamus  roose ikka väga rikkalikult, samuti sügisastrid, kukeharjad, krüsanteemid, daaliad ja tageetesed. Tegin fotosid täna roosidest. Palju palju õnne kallis Kadri!

Homseni!

No comments:

Post a Comment