Wednesday, April 23, 2014

JÜRIPÄEV 2014 VASKNA TALUS HAANJAS

Ei mäletagi nii rohelist Jüripäeva. Vanasti oli Jüripäev paljudele inimestele uute töökohta minemise aeg. Polnud asfaltteid, enamasti olid teed jüripäeva paiku ikka porised kui sulased ja tüdrukud uutesse taludesse sõitsid. Kui juhtusid ikka heasse ja lahkesse tallu, siis oli perenaisel midagi head uutele töölistele tehtud, et suvi ikka hea tuleks ja tööd kõik sujuksid. Algas kevadiste tööde aeg.
Ajad on kõvasti muutunud ja teedel sulaste ja tüdrukute liikumist näha enam ei ole. Kuid head ilmad meelitavad inimesed loodusesse ja külalised on juba liikvel. Kui sõidad Suurelt Munamäelt mööda, näed et parklas on juba alati autosid.
1 MAIL ootavad Eesti Maaturismi ettevõtted üle eesti külla. Ka meie Vaskna turismitalu ootab külastajaid taluga tutvuma, paadiga sõitma, orienteerumismängu mängima ja pankooke sööma.
Kaugemalt tulnutele pakume majutust soodushinnaga. Kui teete pererahvaga koos pildi ja postitate selle Maaturismi FB lehele, on lootus saada päris kopsakaid auhindu. Meie ootame külla!
Rohkem infot http://www.maaturism.ee/index.php?id=ootame-kylla



Vaskna turismitalu külalistemaja

Juba saab õues kohvi juua

ja lihtsalt järvevaadet imetleda

Pihlakas on puhkenud ja hakkab varsti õitsema

Pihlakas

Hobukastanil läheb veel natuke aega

Nurmenukul juba esimesed õied

Konnakulles on juba paksenenud

Vaskna tallu sissesõidul


Lehist käin iga päev imetlemas

Puhkemine on ikka imeline

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele 23.04.14

Vaade Suurele Munamäele 23.04.14

No comments:

Post a Comment