Monday, April 4, 2011

Andrus Veerpalu kaitseks

Kuuldes Eesti ajakirjandust, tundub mulle uskumatu kuidas meie spordikangelane visatakse üle poriga, ilma et midagi tõestatud oleks. Tuletan meelde, et ka Kristiina Šmiguni kohta oli samalaadne eksitus, õnneks oli temal toredaid toetajaid kes ei kaotanud Temasse usku ja hiljem saime Kristiina imelisi sõite näha. Me peaksime praegusel raskel ajal ka Andrus Veerpalu toetama.
Eesti Suusakoondis on Vaskna turismitalus oma suviseid laagreid teinud 1998 aastast. Meil oli külaliste majutuseks pakkuda ainult oma maja, kus me oma perega elasime. Majas oli meil kuivkäimla ja üks dušširuum. Ma ei kuulnud meestelt kunagi nurinaid, kui nad trennist tulid ja pidid ootama ja  venitusi tegema nii kaua kuni dušširuum vabanes. Mehed ise olid väga rõõmsameelsed ja ebamugavustest ei annud meile kui pererahvale kuidagi mõista et see nende treeninglaagri raskemaks tegi. Andrus oli laagris perega, Angela ja kahe väikse lapsega. Tuba mida me saime esimestel aastatel neile pakkuda oli väga väike.Sinna mahtus ainult lai voodi ja 2 madratsit lastele ning riiul. Vaba ruumi astumiseks polnud. Ma ei räägiks sellest ajast kunagi laiemale ringile aga hetkel on süda väga haige, kuidas tehakse ülekohut inimesele kes on enda suhtes nii nõudlik ja teiste suhtes nii leebe ja andestav ja kes on kogu Eesti rahvale suurt rõõmu ja ühtekuuluvustunnet toonud.
Peremaja kus Eesti suusakoondis laagris oli ja meie oma perega elame. Andruse tuba teisel korrusel vasakul
Oleme ka nüüd ühtsed mõistvad ja toetavad muidu lihtsalt ei taha keegi seda rasket vankrit vedada ja meie kõigi sangar olla.

No comments:

Post a Comment