Sunday, April 3, 2011

Hobusekasvatustalu Läti piiri ääres

Ratsatalu vahva koer, kes püüdis lumepalle

Võtmehoidjast jänkud

Võtmehoidja
Täna oli meie tüdrukute sõbra Kärje sünnipäev, mida peeti ühes ratsatalus Kugovitsa, mis asub Luutsnikus, üsna Läti piiri ääres. Ilm oli fantastiliselt soe ja meeldiv. Lapsi oli tulnud palju ja kõik olid elevust täis. Nooruke perenaine Raili tõi välja sadulad ja ratsamütsid ja lapsed said proovida ratsutamist. Ühel hobuse nimi mulle väga meeldis-Roosi, ta oli ka väga armas ja hea hobune. Miiale ja Merlile hobused ja sünnipäev meeldis nii väga, et nad soovisid hakata ratsatrennis käima. Seda me esialgul ei lubanud, aga seda toredat talu lubasime neil tihedamalt külastada.
Homme tuleb meile üks firma seminari pidama ja ma sättisin lauad hoburaua kujuliselt. Seminariruum asub meil teisel korrusel, seinad on servamatta laudadest ja see teeb seminariruumi loovaks ja looduslähedaseks. Tänu sellele on meil siin peetud hulgaliselt seminare samuti loovus,-õppe ja leerilaagreid. Igaljuhul kõik on oodatud, kel sellist sündmust vaja korraldada.
Pärastlõunal lõpetasin pisikesed jänkutirtsud ära, kes lähevad külalistemaja tubadesse võtmehoidjateks. Et külalistel oleks rõõmsam ja nad tunneksid ,et nad on oodatud.
Alustasin ka terassi äärele mustri tegemisega, sest ilm oli kena ja soe. Mis sinna tuleb, ikka roosikesed, mis muu...
Täna on meil saunaõhtu, et kõik järgmiseks nädalaks puhtad oleksid.
Kugovitsa talus on 18 hobust

Miia ja hobune Roosi

Vaskna talu seminariruum koosoleku stiilis

Vaskna turismitalu seminariruum

Hoburaua stiilis seminariruum

Külaliste magagamistuba (Suusakolli tuba, tuba nr.8) teisel korrusel

Linnukesed käivad veel söömas

Alustasin terassi tala maalimisega, siia tulevad ikka roosikesed

Teise korruse aknalaud
Kõike head Teilegi uueks nädalaks ja tulge Haanjamaale ja veel parem kui Vaskna turismitalu oleks see paik, mida Te külastamatta ei saaks jätta.

No comments:

Post a Comment