Thursday, May 1, 2014

1 MAI 2014

Täna on esimene mai ja üle pika aja sadas täna vihma. Muidugi oli maale vihma väga vaja, sest metsad olid väga tuleohtlikud. Muidugi oleks ideaal olnud, kui see vihm oleks sadanud öösel ja päeval oleks säranud päike. Meil Haanjas oligi kuni lõunani ilus ilm ja siis hakkas sadama ja õhtuks oli vihm üle läinud aga kahjuks enam nii soe enam ei ole kui möödunud päevad. Kuid see ei ole midagi. Üheksakümnendate lõpus tulid meile ühed püsikliendid Saksamaalt mootoratastega, et sõita Baikali äärde aga siis tuli mai alguses paks lumi maha ja nad olid kolm päeva lumevangis. Lõpuks said nad ikka teele. Paar päeva peale lume sulamist tuli meie tallu tollane peaminister Mart Laar ja tema tollane nõunik Erik Niiles Gross. Suur õnn, et ei pidanud mai kuus  lund lahti lükkama hakkama tollastele riigijuhtidele.
Täna oli Maaturismi ettevõtete avatud uste päevad üle Eestimaa. Ka meil on külalisi erinevatelt maadelt ja paistab, et hooaeg on kätte jõudnud.
Armas on see, et üle poolte külalistest on juba mitmendat korda meie talus ja taaskohtumised on alati toredad.
Täna tehti maitsvat sööki ja head šokolaadi- vaarika kooki, käidi saunas, vihmast hoolimata olid külalised väga aktiivsed õues, käisid ratsutamas ja mängisid ja kõike vihmast hoolimatta. See kõik näitab, et ilm ei tähenda midagi, kui on soojad inimesed.
Kui otsite põnevat kohta puhkepäevadeks või puhkuse ajaks, siis meie oleme olemas Haanjas Vaskna turismitalus. Ei taha kunagi külalistele eitavalt vastata, aga millegipärast on nii, et tihti soovitakse alati ühel ja samal ajal tulla, see võib olla ka esmaspäev. Pane aeg varakult kinni, siis võid kindel olla, et oled esimene. Meie ootame Sind!

Tänane vaagen

Kartulid tulid ahjust välja

Šokolaadi-vaarika kook

Kaminasaal külaliste ootel

Mussu on ka vihmavarju läinud

Sünnipäevakink (loodan, et Tuija lemmikvärvides)

Vaade Vaskna turismitalule ja Vaskna järvele ning ka konnatiigile 01.05.14 vihmasajus
Vaskna järv õhtul peale vihmasadu

Vaade Suurele Munamäele vihmasajus 01.05.14

No comments:

Post a Comment