Monday, December 7, 2020

Päkapiku samblaküla


















 Täna hommikul paistis päike ja see tegi kõik ümberringi rõõmsaks. Ei tähendanud ka see, et tuul puhus jäiselt ja ilus puhas valge lumi oli nädalavahetuse sulaga peaaegu ära sulanud. Mitte keegi ei usuks aga tänasel külmal aga päikesepaistelisel päeval linnud laulsid. Aga maa oli ööga ära külmunud ja sulalumi oli jäiseks ja libedaks muutunud. Laupäeval külaliste poolt meisterdatud lumememmed seisid kenasti püsti. Mul kohe tekkis huvi, et kaua need kaks armsat lumememme vastu peavad.

Täna tegin vana hobusaani peale päkapiku samblaküla. Seal on miniatuurne Munamägi koos naabri Mati meisterdatud vaatetorni, külaliste kingitud majake, kuhu ma roosid peale maalisin ning teisi armsaid päkapikumajakesi. Ahti sättis sinna tuled põlema ja nüüd on see kena jõulukaunistus terassi peal, kus suvel on diivaninurk istumiseks. Koer Lumi mõtles, et temale on selline ilus magamiskoht tehtud, rääkisin küll, et see pole temale aga eks näis.

Olen juba jõulunõusid välja võtnud, neid imetlenud ja juba kasutusse võtnud. Täna käis Ülle Harju ERRist lugu tegema minu jõuluvaibast. Saade läheb eetrisse neljapäeval 10.12.20 õhtul 18.40 

Homseni!

No comments:

Post a Comment